Топ-6 помилок під час встановлення бойлерів

Топ-6 помилок під час встановлення бойлерів

Коли ви купуєте новий водонагрівач, важливо точно виміряти ваші потреби в гарячій воді, щоб у вас був досить великий нагрівач для їх подачі https://vikna.tv/styl-zhyttya/krashhyj-bojler-na-50-litriv-perevireni-modeli-ta-yak-obraty/. Зробивши це, elearn.skywalkdrobotics.com ви можете встановити обігрівач самостійно, але рекомендовано звернутися до служби з ремонту, так як власники, які вирішили самі встановити бойлер іноді припускаються помилок, а деякі з них можуть призвести до пошкодження обігрівача або навіть травми. та ефективну установку. Але це того не варте краще за спеціально навчених майстрів у вас це не вдасться зробити.

Ось 6 помилок, digital.alinnco.edu.mx які можуть виникнути і яких слід уникати при встановленні водонагрівача, у тому числі:

1. З'єднувач

oshibka-boiler.jpg

Щоб з'єднати новий водонагрівач з водопровідною трубою будинку, ми зазвичай з'єднуємо його за допомогою припою. Помилки можуть статися в цьому процесі; .

Тому, що тепло від припою може також розплавити пластиковий шар усередині резервуара. Безпечний спосіб встановити це з'єднання – зняти трубу і припаяти її подалі від резервуара.

2. Діелектричне з'єднання

1.    Перевірте матеріал роз'єму вашого водонагрівача, чи виготовлений він з латуні або міді. Потім перевірте трубу у вашому будинку, чи зроблена вона з мідного матеріалу. Якщо один з них зроблений з міді, то ми повинні з'єднати їх за допомогою діелектричного з'єднання.

2.    Це з'єднання використовується для того, щоб труба не знаходилася в прямому контакті з міддю, що може призвести до електричної корозії. Ця корозія може призвести до появи іржавих і протікаючих труб.

3. Гарне кріплення

Якщо ваш будинок розташований у зоні, careked.com схильній до землетрусу, переконайтеся, що установка водонагрівача резервуара є міцною, щоб він міг вижити при землетрусі.

4. Перше використання

Багато людей відразу включають водонагрівач під час першого використання, але спочатку не заповнюють бак для води. Це виглядає тривіально, але насправді це дуже важливо, особливо коли використовуваний водонагрівач – це електричний водонагрівач або газ.

Увімкнення водонагрівача з порожнім баком може призвести до пошкодження елементів підігрівача бака. Тому не забувайте завжди наповнювати бак водою перед включенням водонагрівача.

5. Неправильно встановлено

У сонячній енергії для нагрівання води помилки, які часто виникають при неправильному напрямку установки. Так, при сонячному світлі дуже важливо, щоб сонячні панелі отримували достатньо сонячного світла, коли ви використовуєте енергію сонця.

Кращий напрямок на північ, тому що постійне сонце на півночі. Східний напрямок не рекомендується, тому що спекотно тільки вранці.

6. Температура витоку та запобіжний клапан

Клапан скидання температури та тиску – це інструмент, що використовується для підтримки температури води, щоб не перестаратися. Цей клапан може відкриватися, коли тиск усередині трубки перевищує максимальну межу. цей клапан може позаду

Similar Posts